Onze lessen

Pole beginners 1

Een paaldanscursus van 10 weken waar je  alle basistechnieken en krachttraining ontdekt.  Je leert verschillende draaitjes (spins) klimmen (climb) , ondersteboven hangen (invert) en zitten (sits)  in de paal.   Iedereen kan leren paaldansen.  Paaldansles is verslavend, je wil steeds meer trucjes leren en je maakt nieuwe vrienden.  No pain No gain.   

Your pole journey starts here:
klimmen naar boven, zitten, plank, kopstand, invert

Pole beginners 2

Deze moves beheers je al: 
klimmen naar boven, zitten, plank, kopstand, invert 

Tijd voor spannende combo’s en uitdagende spins en inverts.  Afhankelijk van het niveau van elke leerling  worden oefeningen en combinaties uitdagender.  Ideaal voor cursisten uit Intermediate 1 die een extra oefenmoment willen om hun techniek te verbeteren.

Pole Intermediate 1

Heb je al flink wat kracht en/of lenigheid opgebouwd en wil je meer nieuwe tricks leren? Dan is deze intermediate les precies wat je zoekt! We starten niet enkel van op de grond maar gaan ook inverten in de paal.  

 

Deze moves beheers je al:  hangen met gestrekte benen, helikopter, gemini, butterfly, step on pole

 

Pole Intermediate 2

Deze moves beheers je al: 
brass monkey, gemini naar flatline scorpio, butterfly extended 

Je bent nu officieel een pole addict.  We werken onder andere aan kracht- en lenigheidstechnieken zoals de shouldermount, handspring, ayesha, jade en allegra. We focussen nog meer op coole combinaties & trucjes..  

Pole Intermediate 3 tot advanced

Deze les brengt je training naar een hoger niveau met power spins, meer gevorderde inverts, flips & drops.  Meer  uitdagende handgrips.  Elke student ontdekt zijn unieke kracht en stijl.

Deze moves beheers je al:
extended butterfly, inverted D, shouldermount, aerial invert

Spinny Pole choreo

Om mee te doen met deze les is een Beginners 2 niveau vereist.

De paal die meedraait vormt een totaal andere uitdaging dan een static pole. We ontdekken de draaiende paalook tijdens onze Pole lessen maar hier leggen we het accent op «  flow & movement around the pole ». We leren een echte choreo.

Pole Power

Droom jij van je Iron X, Shouldermount en Handspring? De les bestaat uit een opwarming en een serie spierversterkende oefeningen, daarna worden paaldanstechnieken die veel kracht vereisen nauwkeurig uitgelegd en geoefend.

Om mee te doen met deze les is een Beginners 2  niveau vereist

Pole exotic & floorwork

Ons aanbod POLE SPECIALS
Get those pleasers & knee pads on.  Voel je vrouwelijk, sensueel en laat je zelfvertrouwen groeien met deze Exotic Pole les. We verdiepen ons in een exotic choreo of we ontdekken specifieke exotic tricks. Om deel te nemen aan deze les moet je de basis van paaldansen beheersen.  

Pol’ography

Als je naast paaldansen ook gek bent op moderne dans & floorwork, dan is deze les perfect voor jou. In Pol’ography combineer je dans, emotie, floorwork met basis paaldanstechnieken en ga je deze vloeiend en gracieus met elkaar verbinden.

Ons aanbod POLE SPECIALS

Powerdance

Ons aanbod POLE SPECIALS

Een combinatie van Jazzdance, Aerobics en BBB : Powerdance is de perfecte sport voor wie op een leuke en verantwoorde manier aan zijn/haar conditie wil werken. Je traint op eigentijdse muziek in een leuke, ongedwongen sfeer.  Geen paal.

Flex

Flexibiliteit is essentieel voor veel paaldanstechnieken, daarom ligt in deze les de focus op het verbeteren van je lenigheid & mobiliteit. Deze les is voor iedereen geschikt, of je nu heel stijf bent of al in je split zit. 


Power Pilates


Power Pilates is een pittige vorm van de Pilates methode. Tijdens de Power Pilates lessen ligt het tempo en het niveau van de oefeningen hoger.  De focus van deze lessen ligt op de kracht van de buikspieren en de “core” als geheel. Power Pilates is daarom een uitdaging voor kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. De flow van deze les is sneller, toch zijn opties op elk niveau steeds mogelijk.

De oefeningen worden verzwaard door het gebruik van de paal als ‘prop’ tijdens de les. Ook tijdens de Power Pilates lessen zijn concentratie, nauwkeurigheid en ademhaling belangrijke elementen. 

Contacteer ons

Belfius  BE64 0689 0216 0752   - GKCCBEBB  
BTW:   BE0632 349 631